De Shoulder      

Brengt verlichting bij stijve en gespannen schouders

De drukpunt/acupressuurmassage van de Zweedse Shoulder geeft pijnverlichting en ontspanning bij schouder- en nekklachten. De Shoulder is speciaal ontwikkeld en gevormd naar de schouders. De Shoulder kunt u gebruiken tijdens uw werk of ‘s avonds voor de tv. U gebruikt de Shoulder gewoon zittend op een stoel, staand of liggend. Met of zonder t-shirt. De Shoulder is verkrijgbaar in 2 formaten. Large voor schouderbreedte meer dan 45 cm en Small voor schouderbreedt minder dan 45 cm.

Wanneer en voor wie

• Na werkzaamheden aan bureau, computer of lichamelijke inspanning.
• Na werken in één houding. Dit veroorzaakt nek- en schouderklachten.
• Voor het hele gezin en alle leeftijden. Lees het hoofdstuk Belangrijk op de achterkant van de brochure.

Gebruiksaanwijzing

• Kan gebruikt worden met of zonder T-shirt. Zonder T-shirt voel je meer.
• Doe de Shoulder van achteren om als een rugzak. Steek de onderarmen door de riemen/banden.
• Regel de lengte van de banden met de gespen, zie de foto en instructies.
• Laat de armen rusten in de banden - niet duwen - ontspan.
• Kan staand, liggend of zittend gebruikt worden. Voor grotere druk en diepere werking, leun tegen een rugleuning aan.
• Gebruik de Shoulder minimaal 20 minuten dagelijks of naar behoefte.

De eerste 5 minuten is het de bedoeling dat de Shoulder goed voelbaar is. Hierna neemt de gevoeligheid af en maakt plaats voor ontspanning.

Personen met bloedstollingsproblemen of diegenen die behandeld worden met anti-stollingsmedicatie wordt aangeraden om de Shoulder niet te gebruiken. Er kunnen blauwe plekken ontstaan. Gebruik de Shoulder niet op gebieden met huidverwondingen, psoreasis of eczeem. Niet staan op de Shoulder. Niet gebruiken aan de voorkant van het lichaam of gezicht. De Shoulder niet gebruiken als je een voertuig bestuurt. Wij raden aan de Shoulder vóór de vierde zwangerschapsmaand met T-shirt te gebruiken. Bij gebruik van bloeddrukverlagende medicatie dient de bloeddruk regelmatig gecontroleerd te worden bij gebruik van de Shoulder. Dit voor eventuele verlaging/aanpassing van de medicatie. Vraag altijd je arts om raad als je twijfelts hebt over het gebruik van de Shoulder.

De Shoulder heeft geen wetenschappelijke studies ondergaan. De Shoulder is een gepatenteerde Zweedse uitvinding en wordt in Zweden gefabriceerd van TPE Kunststof (goedgekeurd voor de levensmiddelen industrie) dat 100% vrij is van PVC/Latex. De Shoulder is CE-gekeurd door Läkemedelsverket.

 

De VoetenSpijkermat

Dé opkikker voor vermoeide en pijnlijkevoeten

De drukpunt/acupressuurmassage van deZweedse VoetenSpijkermat geeft vermoeide voeten weer nieuwe energie en zorgt voor een goed doorbloeding. De VoetenSpijkermat is speciaal ontwikkeld en gevormd naar de voet met verhoogde afgeronde spijkers voor het voetengewelf. De VoetenSpijkermat kunt u gebruiken tijdens uw werk of ‘s avonds voor de tv. U gebruikt de VoetenSpijkermat gewoon zittend op een stoel met of zonder sokken.

Gebruiksaanwijzing

Let op: Personen met neurologische storingen in de voeten, zoals verminderd gevoel in de voeten kunnen de VoetenSpijkermat niet gebruiken. Personen met huidbeschadigingen of met stollingsproblemen (Hemofilie) of personen die de volgende geneesmiddelen gebruiken Waran, Klexan, Heparin moeten de VoetenSpijkermat niet gebruiken, daar er een groot risico is op het krijgen van blauwe plekken en huidbloedingen.

Bij twijfel, neem altijd contact op met Comm On! of raadpleeg voor gebruik een arts. De VoetenSpijkermat heeft geen wetenschappelijke studies ondergaan. De VoetenSpijkermat is een gepatenteerde Zweedse uitvinding en wordt in Zweden gefabriceerd van TPE Kunststof (goedgekeurd voor de levensmiddelen industrie) dat 100% vrij is van PVC/Latex. De VoetenSpijkermat is CE-gekeurd door Läkemedelsverket.