Menu Sluiten

Over ons

Comm On! is in 1993 opgericht door Susanne Danielson. Zij werd in 1961 in Stockholm geboren. In 1974 verhuisde zij met het gezin naar Nederland. Verbinden is van jongs af aan haar passie. Zakelijk en privé verbond zij bedrijven, diensten, producten en mensen met elkaar. Ruim 26 jaar heeft zij als B-to-B en B-to-C marketing communicatie specialist en als importeur van Scandinavische producten gewerkt. Dat deed zij in dienst bij diverse bedrijven en als zelfstandig ondernemer voor diverse opdrachtgevers.

Importeur

Sinds 2007 is Comm On! importeur en distributeur van de originele Zweedse Spijkermatten in Benelux. Inmiddels worden de originele Zweedse Spijkermatten niet alleen gebruikt door particulieren, maar ook door professionele en geregistreerde therapeuten die de Zweedse Spijkermatten inzetten ter ondersteuning van hun behandelingen.

Levensbronnen

Naast het importeurschap van de originele Zweedse Spijkermatten is zij ook levenscounselor, docent, auteur en founding mother van de coachingsmethode en persoonlijkleiderschapstraining de Levensbronnen én van stichting De boom met vruchten. Via bewustwording inspireert zijn mensen om zich te verbinden met zichzelf. Bewust verbinding ervaren met je lichaam, hart, hoofd en ziel geeft rust, balans, ruimte en mogelijkheden..

Zelfhelend vermogen

Susanne gelooft in de wonderlijke kracht van het zelfhelende vermogen van het lichaam. Zelf zegt ze hierover; mijn lichaam is mijn huis en het is mijn verantwoordelijkheid om hier goed voor te zorgen. Dat doe ik door zo gezond mogelijk te leven. Ik hou van lekker eten, maar ik let wel op wat ik eet. Als ik de ene dag te veel snoep of ongezonde dingen eet zorg ik ervoor dat ik de dag daarna lekker veel groenten en fruit eet. Ook wandel ik dagelijks met mijn hond en dans ik 1x per week. Daar word ik namelijk zo vrolijk van. Belangrijk hierbij zijn regelmatig ontspannen en tijd nemen om op te laden. Dat doe ik door op de Zweedse Spijkermat te liggen, door te mediteren, visualisatie-oefeningen te doen of naar mooie muziek te luisteren. Én ik voel me altijd zoveel beter als ik goed slaap. Dus voldoende en goede nachtrust is voor mij cruciaal. Daar helpt de Spijkermat mij ook bij.

De website en het logistiek wordt gedaan door medewerkers van Tisan internetdiensten

Bedrijfsgegevens

BTW: NL814297298B02

Kvk: 24369554