Menu Sluiten

Reuma

Chronische reuma

 Iedere dag komen er nieuwe mensen bij met reuma. Ondertussen hebben ruim 2 miljoen mensen een vorm van reuma. Zij hebben dagelijks pijn en zijn stijf. Daardoor raken ze vermoeid. Het komt niet alleen voor bij oude mensen maar ook kinderen kunnen aan reuma lijden.

Wat helpt bij reuma?

Er is geen behandeling die reuma direct verhelpt. Maar je kunt wel iets tegen de klachten doen, bijvoorbeeld met fysiotherapie, beweging en pijnstillers. Maar dat laatste is natuurlijk niet gewenst. Daarom is de spijkermat een prima alternatief voor pijnstillers. De spijkermat werkt als een diepe massage en brengt de doorbloeding op gang. 

Behandeling

Als je reuma hebt dan is het goed om oefeningen te doen. Beweging is belangrijk als je reuma hebt. Ieder dag weer. De motor van een auto moet ook regelmatig draaien anders raakt alles vast. Dat dit pijn doet begrijpen we. Daarom is er de spijkermat  Door dagelijks 15 minuten op de spijker mat te liggen raak je ontspannen en wordt de pijn minder. Pas op dat je niet in slaap valt want de spijkermat werk rustgevend. 

Doorbloeding

Het gebruik van de spijkermat is zeker een goed alternatief voor medicijnen. Doordat de hersenen afgeleid raken van de pijn en zich moeten concentreren op iets nieuws (spijkermat) vergeet je lichaam de spierpijn. Het is zeker een aanrader en veel mensen met reuma hebben tegenwoordig een spijkermat in huis. 

De originele Zweedse Spijkermat kan tevens uitkomst bieden bij spit, hernia, spierpijn, stijfheid, ischias, stress  chronische pijn, reumatische pijn, frozen shoulder, hoofdpijn, slaapproblemen, wiplash, fibromyalgie en andere klachten.

Geweldige ervaring! Het werkt echt! Gemiddeld geven de gebruikers 8,5 aan de Spijkermat als waardering.