Menu Sluiten

Spijkermat goed slapen

Goed Slapen

goed slapenHet gebruiken van de originele Zweedse Spijkermat voor het slapen gaan maakt dat je makkelijker in slaap valt. De aanmaak van het hormoon Endorfine en Oxytocine zorgen ervoor dat je meer ontspannen voelt, minder gaat piekeren en daardoor rustiger in slaap valt. Mocht je nu een goede inslaper zijn, maar juist midden in de nacht wakker worden en je dan klaar wakker voelen. Ga dan op de Spijkermat liggen en zult merken dat je na een kwartiertje weer rustig in slaap valt. Bij slaapproblemen is het handig om je Zweedse Spijkermat in de buurt van je bed te hebben, zodat je er niet uit hoeft, maar hem zo kunt pakken. Je legt de Zweedse Spijkermat in je bed en gaat erop liggen. Mocht je erop in slaap vallen dan is dat alleen maar heel fijn. Als het niet meer prettig voelt wordt je vanzelf wakker en haal je hem weg. Je zult merken dat je daarna gewoon weer verder slaapt.

Andere manieren om beter te slapen

Ook kun je de volgende dingen doen op ‘s nachts beter te slapen. Ten eerste kun je later op de dag sporten. Dan kun je na het douchen meteen naar bed. Ten tweede kun je het licht dimmen in de avond. Dan gaat je lichaam al in de ruststand. Ten derde kun je het raam open zetten in de slaapkamer. Het is bewezen dat 18 graden de beste temperatuur is om te slapen. En ten slotte geen telefoon in je slaapkamer. Stop een uur voor het slapen met je telefoon en zet het geluid van je berichten uit.

De originele Zweedse Spijkermat kan tevens uitkomst bieden bij spit, hernia, spierpijn  stijfheid, ischias, stress, chronische pijnreumatische pijn, frozen shoulder, hoofdpijn, slaapproblemen, wiplash, fibromyalgie en andere klachten.

Kijk ook op: Thuisarts.

Geweldige ervaring! Het werkt echt! Gemiddeld geven de gebruikers 8,5 aan de Spijkermat als waardering.