Menu Sluiten

Spijkermat kopen

Spijkermat kopen: pijnverlichting – geen stres – lekker slapen

Het Spijkerbed is speciaal ontwikkeld om op te liggen. Dit geeft de diepste werking. 

De kunststof spijkers zijn rond afgewerkt en kunnen daardoor de huid niet beschadigen. Het dragen van een t-shirt of gebruik van een dunne handdoek kan beginnende spijkermatgebruikers helpen te wennen aan het gebruik. Door het gebruik van TPE kunststof kan er geen alergische reactie van de huid plaatsvinden. In principe kan iedereen baat hebben bij de Zweedse Spijkermat. Deze maand 4,95 euro korting ter kennismaking! Kortingscode: pijnvrij2020.

Origineel

Spijkermat Classic
Liggen op de spijkermat

De spijkermat is in Zweden ontwikkeld en wordt daar ook gefabriceerd om gegarandeerd te kunnen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en milieu-eisen. Het ontwerp van de Spijkermat is beschermd en het product is CE-gekeurd en goedgekeurd door Läkemedelsverket, de Zweedse autoriteit verantwoordelijk voor de regulering van en het toezicht op de ontwikkeling, vervaardiging en marketing van medicijnen en andere medicinale producten. De Zweedse Spijkermat wordt gemaakt van TPE kunststof dat 100% vrij is van de giftige stoffen Latex en PVC. Hij heeft een formaat van 40 bij 64 cm met daarop 640 kunststoffen spijkers van ieder 1,5 cm hoog. Bekijk de instructievideo. Spijkermat kopen.

Omgerekend kost de spijkerbed 2 eurocent per dag dankzij de lange levensduur. De medicijnen kunnen weer in de kast. Want de spijkermat is de natuurlijke oplossing.

De Zweedse Spijkermat wordt gebruikt door zowel particulieren, (top)sporters als professionals zoals fysiotherapeuten en masseurs. Lees alles over het gebruik in de gebruiksaanwijzing.

Spijkermat kopen

De Spijkermat is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Classic, Flex en Combi.

De classic is de meest verkochte spijkermat. De spijkers zijn 1,5cm hoog en redelijk hard. Aanbevolen wordt om een t-shirt te dragen. Bij de Flex zijn de spijkers aanmerkelijk zachter. Een prima mat om mee te beginnen. En zoals de naam al doet vermoeden, de combi is een combinatie van beide spijkermatten. Dus door de mat om te draaien kun je voor beide kanten kiezen.

 Deze maand Gratis verzending in Nederland en België!
  • Spijkermat Classic
  • Spijkermat medium
  • Spijkermat
Het effect van de originele Zweedse Spijkermat is erkend door Zweedse wetenschap. Lees er hier alles over.
Samenvatting:

Zo ontspannend

De eerste paar minuten is inderdaad even wennen maar daarna is het zo ontspannend!

Geweldige ervaring! Het werkt echt! Gemiddeld geven de gebruikers 8,5 aan de Spijkermat als waardering.