Menu Sluiten

Yoga

Yoga is ontspanning

Yoga is al sinds mensenheugenis een mooie manier om te ontspannen. Door middel van oefeningen kun je relaxen. Het gaat erom om lichaam en geest in evenwicht te brengen. Je komt dankzij yoga in een natuurlijke staat van zijn waarbij het lichaam zichzelf kan verbeteren.

Verlicht pijn en blessures

De meeste mensen komen naar Yoga vanwege een blessure of pijn. Door het gebruik van gerichte oefeningen wordt de aandacht van het lichaam om de juiste gebieden gebracht. Een zelfde manier heeft de spijkermat Voeten en spijkermat Schouders. De juiste plaats wordt behandeld

Fit en sterk lichaam

Yoga heeft tijd nodig. Mensen denken dat ze te stijf of niet lenig genoeg zijn voor Yoga. Maar dat is niet waar. Het heeft gewoon tijd nodig. Door de verschillende poses wordt het lichaam ontwikkeld en sterker gemaakt.

Gezondheid en voeding

Als je eenmaal bezig bent met yoga dan merk je dat de behoefte aan slecht eten zoals chips afneemt. Je bent bezig met je lichaam en wil vooral gezond zijn. Daar hoort ook een gezond eetpatroon bij. Een gezond lichaam en een gezonde geest is het recept voor een gezondere manier van leven.

Stress

Stress heeft allerlei oorzaken. Maar door het doen van Yoga en de bijbehorende oefeningen wordt je steeds beter ontspannen. Door het gebruik van de spijkermat kan de stress worden weggenomen.

De originele Zweedse Spijkermat kan tevens uitkomst bieden bij spit, hernia, spierpijn, stijfheid, ischias, stresschronische pijn  reumatische pijn  frozen shoulder, hoofdpijn, slaapproblemen, wiplash, fibromyalgie en andere klachten.

Geweldige ervaring! Het werkt echt! Gemiddeld geven de gebruikers 4,8 ster aan de Spijkermat als waardering.

4.8/5