Menu Sluiten

Klantenservice

Wat is onze drive en missie met de originele Zweedse Spijkermat? Om mensen zich op een natuurlijke manier gezond, fit, vitaal en vol levenslust te laten voelen, zonder medicijnen te hoeven slikken. Om mensen bewust te maken van en in contact te brengen met het zelfhelende vermogen van hun lichaam. Hippocrates zei het al: ‘De natuurlijke zelfhelende kracht die zich in ons bevindt, is de sterkste kracht die ons gezond maakt.’

Veel informatie over waar de originele Zweedse Spijkermat verlichting bij kan helpen, het gebruik, materialen is te vinden in de veelgestelde vragen. Er is ook wetenschappelijk onderzoek naar de werking van de spijkermat gedaan. Lees hier ervaringen van anderen.

Onderstaand vind je meer over de garantietermijn, bestellen, retourneren etc.

Klantenservice

Bestellen
Een bestelling plaatsen is heel eenvoudig en kun je doen in de webwinkel. Na het betalen van je bestelling is deze definitief en krijg je een bevestiging van je bestelling per email. Bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur worden gedaan en bij ons binnen komen, worden dezelfde dag nog verstuurd. Op zaterdag en zondag worden er géén bestellingen verzonden.
Betalen

Alle prijzen vermeld bij de producten zijn inclusief 21% BTW. Betalen kan makkelijk via iDeal en voor onze Belgische klanten via Bancontact.

Verzending en bezorging

Bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur worden gedaan en bij ons binnen komen, worden dezelfde dag nog verstuurd. Op zaterdag en zondag worden er géén bestellingen verzonden. Als een product niet op voorraad is en de wachttijd langer dan 14 dagen is, krijgt de consument bericht en heeft hij recht de overeenkomst te ontbinden. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Ruilen

De originele Zweedse Spijkermatten aangeschaft uit deze webshop kunnen binnen 30 dagen na ontvangst worden geruild. De enige voorwaarden zijn dat het product onbeschadigd en in de originele verpakking wordt geretourneerd. Bij ruilen van het product is het belangrijk dat de je de factuur van Spijkermat.com bijsluit. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Garantie

Svenksa Spikmattan AB, de fabrikant van de originele Zweedse Spijkermat geven maar liefst 20 jaar gebruiksgarantie op de originele Zweedse Spijkermatten. Binnen de garantietermijn stuur je het artikel op eigen kosten op naar Tisan Internetdiensten BV, Steenkreek 24, 3253 Eg, Ouddorp tezamen met de aankoopfactuur. Tisan besluit dan of de Spijkermat vervangen wordt voor een nieuw exemplaar. Buiten de garantie valt: alle schade veroorzaakt door eigen toedoen.

Wanneer je een originele Zweedse Spijkermat hebt aangeschaft, maak er een gewoonte van voor jezelf en je gezin om regelmatig op de Zweedse Spijkermat te liggen.

Met de aanschaf van de Zweedse Spijkermat koop je niet alleen een product die je verlichting kan brengen bij stijfheid en pijn, maar je krijgt ook een product dat je helpt om te ontspannen en om beter te slapen. Alles in één en wanneer jij er behoeft aan hebt. Voor thuis, op het werk of op reis. Zorg ervoor dat je je Zweedse Spijkermat binnen handbereik hebt, zodat jij of iemand anders in het gezin hem kan gebruiken als dat nodig is.

Klachten

Heb je klachten? Vertel het ons! Ben je tevreden? Vertel het een ander! Klachten kunnen schriftelijk per e-mail worden ingediend naar info@spijkermat.com of per reguliere post bij Tisan internetdiensten BV, t.a.v. de directie, Steenkreek 24, 3253 EG, Ouddorp.

Disclaimer/aansprakelijkheid

Aan de op deze webpagina’s vermelde informatie met betrekking tot de aan- of verkoop en het gebruik van de originele Zweedse Spijkermatten (inclusief alle aan Comm On! gelieerde ondernemingen of onafhankelijke private en rechtspersonen waarmee Comm On! samenwerkt) kunnen geen enkele rechten worden ontleend voor schade die (in)direct voortvloeit uit het gebruik van de originele Zweedse Spijkermatten en de informatie daaromtrent.

Mocht je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden, stuur dan een e-mail naar info@spijkermat.com.