Menu Sluiten

Vergelijk spijkermat

Het verschil tussen de Zweedse spijkermat en matten van stof.
De Zweedse spijkermat; bestaat uit 640 stompe pennen van 15 mm lang. De lengte van de pennen en de afstand tussen hen zorgt voor een diepe druk.
Mat van stof; hebben tussen 5000-8000 penpunten die 4 mm lang zijn. De punten zijn dicht bij elkaar geplaatst en geven daarom een meer ondiepe druk.

Pinnen

De Zweedse spijkermat; de lengte en afstand van de pinnen maken het mogelijk om de druk te onderdrukken met een t-shirt of stof zonder het effect te verliezen. Daarom is het geschikt voor iedereen, ongeacht of u gevoelig bent voor pijn of niet.

Mat van stof; omdat de penpunten kort zijn en dicht op elkaar zijn geplaatst, is het niet mogelijk om de druk met een stof aan te passen zonder het effect te verliezen. Gebruikt zonder kleding.

Materiaal

De Zweedse spijkermat; gemaakt van medisch plastic dat ook in de gezondheidszorg wordt gebruikt. Het plastic is op allergie getest en vrij van schadelijke weekmakers.
Mat van stof; gemaakt van katoenweefsel gevuld met schuimrubber en gelijmde “bloemen” met penpunten van plastic. Stof, vulling, plastic en lijm variëren tussen verschillende merken.

Afwassen

De Zweedse spijkermat; omdat het volledig van plastic is gemaakt, is het gemakkelijk afwasbaar, waardoor het hygiënisch is. Afspoelen in water tot 60 graden. Wasmiddel voor afwas, zeep en / of alcohol kan indien nodig ook worden gebruikt.
Mat van stof; handwas alleen in lauw water, een beetje wasmiddel voor het wassen van kleding kan worden gebruikt. Was zorgvuldig zodat de “bloemen” niet loskomen.

Duurzaam

De Zweedse spijkermat; het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de Zweedse acupressuurmat bestand is tegen veelvuldig gebruik gedurende vele jaren. 10 jaar garantie.
Mat van stof; bestaat uit stoffen, schuimrubber en lijmen die tijdens frequent gebruik kunnen worden gedragen en gebroken.

MilieuDe Zweedse spijkermat; vervaardigd in Zweden door milieuvriendelijk recyclebaar TPE-plastic, waardoor het zowel kwaliteit als milieuvriendelijk is. Het plastic zelf wordt ook in Zweden vervaardigd.

Mat van stof; Gefabriceerd in India of China.

Nadelen stoffen spijkermat

Zoals boven beschreven heeft de stoffen spijkermat vele nadelen ten opzichte van de Zweedse spijkermat. 

Geweldige ervaring! Het werkt echt! Gemiddeld geven de gebruikers 8,5 aan de Spijkermat als waardering.