Menu Sluiten

Frozen shoulder

Wat is een Frozen shoulder

Een Frozen shoulder begint met lichte pijn die verergert.  De oorzaak is een ontsteking in de schouder. Het zit in het gewrichtskapsel en het bindweefsel om het gewricht.  De schouder wort stijver en het wordt steeds moeilijker om de schouder te bewegen. En de pijn neemt ook toe.  Maar het heeft pas officieel Frozen shoulder als je de schouder in verschillende richtingen moeilijk kunt bewegen.

Ontstaan

Soms komt door een val en soms komt het door een operatie. Maar vaak is er geen duidelijke oorzaak aan te wijzen. Bij verschillende ziektes als Parkinson, diabetes en epilepsie is dit een bekend bijverschijnsel. De Frozen shoulder is er 3 fasen: de bevriezende fase, de bevroren fase en de ontdooiende fase. Al met al duurt het wel een jaar.  

Behandeling

Daarom is het goed om te ontspannen. Even alles vergeten en totaal je hoofd leeg maken. Dat kan met de spijkermat  Doordat je ligt op honderden plastic spijkers worden je hersenen afgeleid. En je hersenen kunnen maar aan 1 ding tegelijk denken. Echt waar! En je zult zien nadat je op de spijkermat hebt gelegen je totaal een ander mens bent geworden. 

Beter dan medicijnen

Het gebruik van de spijkermat is zeker een goed alternatief voor medicijnen. Doordat de hersenen afgeleid raken van de pijn en zich moeten concentreren op iets nieuws (spijkermat) vergeet je lichaam de pijn. Het is zeker een aanrader en veel patiënten en andere mensen hebben tegenwoordig een spijkermat. Als de pijn te hefti wordt gaan ze even 15 minuten op de spijkermat liggen. Daarna is het weer een stuk beter..

De originele Zweedse Spijkermat kan tevens uitkomst bieden bij spit, hernia, spierpijn  stijfheid, ischias, stress, chronische pijn  reumatische pijn, frozen shoulder, hoofdpijn, slaapproblemen, wiplash, fibromyalgie en andere klachten.

Geweldige ervaring! Het werkt echt! Gemiddeld geven de gebruikers 8,5 aan de Spijkermat als waardering.