Menu Sluiten

De originele Zweedse Spijkermat

Pijnverlichting – ontspanning – goede nachtrust

De originele Zweedse Spijkermat bestellen.  Het is speciaal ontwikkeld om op te liggen. Dit geeft de diepste werking. De Zweedse Spijkermat wordt gemaakt van TPE kunststof dat 100% vrij is van de giftige stoffen Latex en PVC. Hij heeft een formaat van 40 bij 64 cm met daarop 640 kunststoffen spijkers van ieder 1,5 cm hoog.

Origineel

Spijkermat Classic
Liggen op de spijkermat

Spijkermat bestellen

De kunststof spijkers zijn rond afgewerkt en kunnen daardoor de huid niet beschadigen. Het dragen van een t-shirt of gebruik van een dunne handdoek kan beginnende spijkermatgebruikers helpen te wennen aan het gebruik. Door het gebruik van TPE kunststof kan er geen alergische reactie van de huid plaatsvinden. In principe kan iedereen baat hebben bij de Zweedse Spijkermat.

De originele Zweedse Spijkermat is in Zweden ontwikkeld en wordt daar ook gefabriceerd om gegarandeerd te kunnen voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en milieu-eisen. Het ontwerp van de Spijkermat is beschermd en het product is CE-gekeurd en goedgekeurd door Läkemedelsverket, de Zweedse autoriteit verantwoordelijk voor de regulering van en het toezicht op de ontwikkeling, vervaardiging en marketing van medicijnen en andere medicinale producten.

De Zweedse Spijkermat wordt gebruikt door zowel particulieren, (top)sporters als professionals zoals fysiotherapeuten en masseurs. Lees alles over het gebruik in de gebruiksaanwijzing. Of bekijk de video

Spijkermat kopen

De originele Zweedse Spijkermat bestellen kan in 5 uitvoeringen: Classic, Flex, Medium, Combi en Disc.

 Deze maand: Gratis verzending in Nederland en België!
  • Spijkermat Classic
  • Spijkermat medium
  • Spijkermat
  • Spijkermat mediumSpijkermat Classic
Het effect van de originele Zweedse Spijkermat is erkend door Zweedse wetenschap. Lees er hier alles over.
Samenvatting:

fibromyalgie

Ik heb fibromyalgie en mijn pijn wordt veel minder als ik de Spijkermat gebruik.

Geweldige ervaring! Het werkt echt! Gemiddeld geven de gebruikers 8,5 aan de Spijkermat als waardering.