Menu Sluiten

Paardenmiddel

Paardenmiddel

Gebruikers van het spijkerbed geven aan dat de spijkermat ook goed werkt tegen klachten waarvan je niet zou verwachten dat die ook in aanmerkingen komen. Soms is iemand ten einde raad en werken normale medicijnen niet of onvoldoende. Dan is het tijd voor een paardenmiddel. Iets wat onorthodox is maar wel resultaat geeft.

Jicht

Jicht is een vorm van ontsteking waarbij de urinezuurspiegel te hoog is. De stofwisseling verloopt niet optimaal in het lichaam.  Dit komt vaker voor bij mannen boven de 40 jaar. Vrouwen krijgen soms jicht de overgang. Lees meer over Jicht  Door het gebruik van de spijkermat wordt de aandacht afgeleid.

Gordelroos

PaardenmiddelGordelroos heeft als klachten: jeuk tinteling of hevige pijn. De oorzaak is een infectie met een bepaald virus. Gordelroos is besmettelijk. Het komt vaker voor bij oudere mensen. Lees meer. Door het gebruik van de spijkermat wordt de aandacht afgeleid.

Vermoeidheid

Vermoeidheid, we kennen het allemaal. Door de komst van TV, internet en smarphones, hebben we nooit geen rust meer. Daardoor voelen we ons soms heel moe. Het is vooral geestelijk want na een wandeling of het liggen op een spijkermat is het meestal weer over. Men voelt zich weer fitter dan voordien. Meer info over vermoeidheid.

Pijn

Pijn bestaat in allerlei soorten. We hebben het allemaal wel eens. Soms is de oorzaak duidelijk. Bijvoorbeeld na een val. Maar soms is de oorzaak moeilijker te vinden. Het kan te maken hebben met bijvoorbeeld een griep. Een andere oorzaak van pijn is bijvoorbeeld stress of spanning. Door het gebruik van de spijkermat kan de stress worden weggenomen. Meer info over pijn.

De originele Zweedse Spijkermat kan tevens uitkomst bieden bij spit, hernia, spierpijn, stijfheid, ischias, stresschronische pijn  reumatische pijn  frozen shoulder, hoofdpijn, slaapproblemen, wiplash, fibromyalgie en andere klachten.

Geweldige ervaring! Het werkt echt! Gemiddeld geven de gebruikers 8,5 aan de Spijkermat als waardering.