Menu Sluiten

Stress

Depressie door Corona (Covid-19)

Door de beperkende maatregelen van de overheid om het virus te bestrijden, worden steeds meer mensen geïsoleerd. Thuisblijven is de norm geworden. Sociale contacten worden steeds schaarser. TV kijken is een van de weinige dingen om de aandacht even af te leiden. In het hoofd blijft bij veel mensen de negatieve gedachten maar doortollen. Door de weinige afleiding is dat bijna niet te stoppen. Toch is het sterk aan te raden om de gedachten te verzetten. 

Werkdruk

Door de komst van de smartphone, internet en andere technieken staan we altijd onder spanning. Dat geeft stress. Ieder moment kan er van de baas een aapje of email binnen komen over het werk. Automatisch gaan dan je gedachten weer naar de zaak en de problemen die je die dag hebt gehad. Zo rust je nooit uit. Je hersenen hebben tijd nodig om te ontspannen en de indrukken van de dag te verwerken. 

Geldproblemen

Zit je financieel krap vanwege de hoge woonlasten? Heb je een uitkering en daardoor ben je niet meer in staat om je kosten te betalen? Heb je studerende kinderen? Kun je eigenlijk je vakantie niet meer betalen? Allemaal herkenbare zaken waarmee we allemaal we een keertje te maken hebben gehad. De gedachten over geld of juist het gebrek aan geld kan ons verlammen. Ook dat geeft stress. We weten niet meer wat we doen. Iedere blauwe envelop op de mat doet ons hart overslaan.

Behandeling

Daarom is het goed om te ontspannen. Even alles vergeten en totaal je hoofd leeg maken. Dat kan met de spijkermat  Doordat je ligt op honderden plastic spijkers worden je hersenen afgeleid. En je hersenen kunnen maar aan 1 ding tegelijk denken. Echt waar! En je zult zien nadat je op de spijkermat hebt gelegen je totaal een ander mens bent geworden. 

Beter dan medicijnen

Het gebruik van de spijkermat is zeker een goed alternatief voor medicijnen. Doordat de hersenen afgeleid raken van de pijn en zich moeten concentreren op iets nieuws (spijkermat) vergeet je lichaam de spierpijn. Het is zeker een aanrader en veel managers en andere zakenmensen hebben tegenwoordig een spijkermat. Direct als ze thuiskomen gaan ze eerst even 15 minuten op de spijkermat liggen. Daarna verschijnen ze ontspannen aan de eettafel en hebben ze tijd voor het gezin.

De originele Zweedse Spijkermat kan tevens uitkomst bieden bij spit, hernia, spierpijn  stijfheid, ischias, stress, chronische pijn  reumatische pijn, frozen shoulder, hoofdpijn, slaapproblemen, wiplash, fibromyalgie en andere klachten.

Geweldige ervaring! Het werkt echt! Gemiddeld geven de gebruikers 4,8 ster aan de Spijkermat als waardering.
4.8/5