Menu Sluiten

Garantie

Svenksa Spikmattan AB, de fabrikant van de originele Zweedse Spijkermat geven maar liefst 20 jaar gebruiksgarantie op de originele Zweedse Spijkermatten. Binnen de garantietermijn stuur je het artikel op eigen kosten op naar Tisan Internetdiensten BV, Steenkreek 24, 3253 Eg, Ouddorp tezamen met de aankoopfactuur. Tisan besluit dan of de Spijkermat vervangen wordt voor een nieuw exemplaar. Buiten de garantie valt: alle schade veroorzaakt door eigen toedoen.

Wanneer je een originele Zweedse Spijkermat hebt aangeschaft, maak er een gewoonte van voor jezelf en je gezin om regelmatig op de Zweedse Spijkermat te liggen.

Met de aanschaf van de Zweedse Spijkermat koop je niet alleen een product die je verlichting kan brengen bij stijfheid en pijn, maar je krijgt ook een product dat je helpt om te ontspannen en om beter te slapen. Alles in één en wanneer jij er behoeft aan hebt. Voor thuis, op het werk of op reis. Zorg ervoor dat je je Zweedse Spijkermat binnen handbereik hebt, zodat jij of iemand anders in het gezin hem kan gebruiken als dat nodig is.