Menu Sluiten

Zweedse Spijkermat Schouders

Verlichting bij stijve en gespannen nek en schouders

  • Kan gebruikt worden met of zonder T-shirt. Zonder T-shirt voel je meer.
  • Doe de Spijkermat Schouders van achteren om als een rugzak. Steek de onderarmen door de riemen/banden.
  • 
Regel de lengte van de banden met de gespen. Instructies worden meegeleverd in verpakking.
  • Laat de armen rusten in de banden – niet duwen – ontspan.
  • 
Kan staand, liggend of zittend gebruikt worden. Voor grotere druk en diepere werking, leun tegen een rugleuning aan.
  • Gebruik de Schouder Spijkermat minimaal 20 minuten dagelijks of naar behoefte.

De eerste 5 minuten is het de bedoeling dat de Spijkermat Schouders goed voelbaar is. Hierna neemt de gevoeligheid af en maakt plaats voor ontspanning.

Opgelet
Personen met bloedstollingsproblemen of diegenen die behandeld worden met anti-stollingsmedicatie wordt aangeraden om de Spijkermat Schouders niet te gebruiken. Er kunnen blauwe plekken ontstaan. Gebruik de Schouder Spijkermat niet op gebieden met huidverwondingen, psoriasis of eczeem. Niet staan op de Schouder Spijkermat. Niet gebruiken aan de voorkant van het lichaam of gezicht. De Spijkermat Schouders niet gebruiken als je een voertuig bestuurt. Wij raden aan de Schouder Spijkermat vóór de vierde zwangerschapsmaand met t-shirt te gebruiken. Bij gebruik van bloeddrukverlagende medicatie dient de bloeddruk regelmatig gecontroleerd te worden bij gebruik van de Spijkermat Schouders. Dit voor eventuele verlaging/aanpassing van de medicatie. Vraag altijd je arts om raad als je twijfels hebt over het gebruik van de Schouder Spijkermat.

De Spijkermat Schouders heeft geen wetenschappelijke studies ondergaan. De Schouder Spijkermat is een gepatenteerde Zweedse uitvinding en wordt in Zweden gefabriceerd van TPE Kunststof (goedgekeurd voor de levensmiddelen industrie) dat 100% vrij is van PVC/Latex. De Spijkermat Schouders is CE-gekeurd door Läkemedelsverket.